Brightness and openness sit at the forefront of Mercedes Benz’s new Research & Development campus. It was conceptualised following in-depth studies of the client’s space requirements, behaviour studies of space usage in their current facilities and its requirements as an R&D and IT facility integral to its business strategy.

The four-level facility expounds a contemporary and adaptable space that consists of a lobby and experience space, meeting space, test lab, cafeteria and workstations. It takes on an activity-based working approach to achieve an efficient and world class workplace, providing flexible space for collaboration between teams and individual private work zones. The design also takes into consideration future expansion plans to accommodate a larger workforce.

AT A GLANCE

Gross Floor Area

35,303 m2

Location

Bangalore, India

Completion

2020

Services

Interiors

Owner(s)

Mercedes Benz

GALLERY

RELATED PROJECTS

Difengjiang District Urban Design

Changchun North-East Asia Smart Innovative Model District

Resorts World Sentosa Expansion

Jewel Changi Airport

8 Conlay

Nakheel Mall and Palm Tower

Funan

Guancheng Datong XiBei Wang Plot A3