Located on a 10-hectare site in Noida’s CBD, Infosys campus pioneers sustainable design practices using innovation and technology as a reflection of the company’s leadership in IT services. The masterplan restricts vehicular movement to the periphery to carve out a large courtyard space that promotes pedestrianisation and social gathering.

The experience centre is designed along the main circulation route and social zones to allow for an immersive Infosys experience throughout the campus.

Designed to achieve LEED Platinum, the focus on environmental considerations extends from material choices to the built form itself. The façade design was rooted in intensive heat ingress, solar insulation and shading analysis. Precise sizes and angles of the fins provide adequate shading while allowing for all the office spaces to be naturally lit through the day and without affecting the aesthetics of the structure. Terrace gardens are introduced in between some of the floors as a buffer to reduces direct glare and heat from the western sun. It doubles up as an alternative meeting and breakout space in a terrace setting.

The observatory deck on the roof with a series of lounges and restaurants also provides sweeping views of Noida and creates a visual coherence with the surrounding cityscape.

AT A GLANCE

Built-up Area

4.8 million ft2

Location

Noida, India

Completion

In Construction

Services

Architecture

Owner(s)

Infosys Limited

GALLERY

RELATED PROJECTS

Dareway Software Campus

Funan

Guancheng Datong XiBei Wang Plot A3

Infosys Campus Noida

Echelon, Interglobe Headquarters

Dubai Hills Business Park

Hexaware Campus

Islamic Complex Putrajaya